top of page

Jeg betragter mig selv som en aktiv, tålmodig og omsorgsfuld terapeut. Men også som en terapeut, der italesætter de måder, du stiller dig i vejen for at nå dine mål, direkte. Jeg tror nemlig på, at noget af det vigtigste, vi kan gøre i din terapi, er, at komme om bag facaden og omfavne det, vi finder (Læs mere om min metode her).

 

Når vi ikke er opmærksomme på facader (også kaldet forsvarsmekanismer) i terapi, risikerer terapien at blive overfladisk. Når det sker, bliver terapien ofte en lang og dyr affære. Det har før været min egen erfaring, når jeg har søgt hjælp. Så jeg forstår vigtigheden af at finde en terapeut, der på kærlig vis tør italesætte de forsvarsmekanismer, der dukker op i terapien.

Hvad kan du forvente hos mig?

Autoriseret psykolog

Autoriseret psykolog

Når dine forsvarsmekanismer sætter ind, bunder det i et ubevidst ønske om at beskytte dig selv. Men ofte er det netop denne tendens til at skjule os, der ender med at skade os i livet. Forsvarsmekanismer får nemlig terapier til at gå i stå. Jeg har ofte samtaler med folk, der fortæller, at de før har været i terapi, men følt, at terapierne er endt i en hårdknude, og at de bare ikke kunne komme videre.

 

Min måde at arbejde på (ISTDP) sigter netop efter, at du og jeg i fællesskab kommer så hurtigt, effektivt og trygt til sagens kerne som muligt. Jeg tror på, at terapi ikke behøves trækkes i langdrag, og når vi løser problemerne i sagens kerne, vil du også ofte fortsætte din egen personlige udvikling uden hjælp. Altså et liv, hvor du forstår dine følelser bedre og tør være sammen med dig selv og andre uden at føle behovet for at skjule dig.

Jeg byder alle velkommen i min klinik og betragter desuden min klinik som LGBTQ+ venlig

 

Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet. Jeg har arbejdet med terapi siden 2015 i Odense, men i 2022 flyttede jeg tilbage og startede min egen lille praksis i Indre By, København.

 

Jeg har en 3-årig videreuddannelse som ISTDP terapeut (Intensive Short-Term Dynamic Psychotherapy) ved psykolog Brian Kok, som jeg i øjeblikket er ved at udbygge yderligere med en Advanced Core ISTDP uddannelse.

Psykolog med ISTDP specialisering

Uddannelse
 

 • Bachelor i psykologi, Aalborg universitet
  (2011 - 2014)

   

 • Kandidat i psykologi, Københavns Universitet
  (2014 - 2016)

   

 • Åben og Rolig instruktøruddannelsen (2020)
   

 • 3-årig ISTDP coreuddannelse, v/ Brian Kok
  ('21-'24)

   

 • 1-årig ISTDP Advanced uddannelse, v/ Brian Kok og Christian Pasgaard

bottom of page